Find en DHL Express pakkeshop

Find din nærmeste pakkeshop via menuen herunder. Indtast enten dit postnummer eller bynavn.Det er muligt at sende pakker både internationalt og nationalt med DHL Express. Vi tilbyder to forskellige services i forbindelse med pakkeforsendelser: du kan enten aflevere din pakke i en pakkeshop eller få os til at afhente pakken hos dig.


Send pakke og aflevér den i en pakkeshop

Hvis du ønsker at sende en pakke og aflevere den i en DHL pakkeshop, skal du gå til “Registrer & Betal” i menuen øverst på denne side og registrere dine forsendelsesoplysninger først. Herefter vælger du den pakkeshop, som du foretrækker at aflevere den i. Vi sørger for at printe dit pakkelabel.


Send en pakke og få os til at afhente den hos dig

Hvis du ønsker at sende en pakke og få en DHL Express kurér til at afhente den på din private adresse eller arbejdsplads, skal du gå til vores MyDHL hjemmeside og oprette din pakke. Du skal selv printe dit label til pakken.


Returnér pakke med DHL Express

Hvis du skal returnere en pakke med DHL Express og allerede har et pakkelabel, skal du gå til vores lokaliseringstjeneste og finde den nærmeste pakkeshop.
Vær opmærksom på, at du ikke kan returnere pakker leveret med DHL Expess via Swipbox og Sendoghent.


Vores Servicepoint Netværk

DHL Express har servicepoints i hele Danmark, der fungerer ligesom en pakkeshop. Herfra kan du sende DHL pakker eller afhente DHL forsendelser. Hos vores bemandede servicepoints kan du altid få hjælp til at sende en forsendelse, afhente en forsendelse og bestille en forsendelse. Du kan også få information om fragtpriser, forsendelser og pakkepriser. For at finde information om fragtpris, forsendelse og pakkepris online, skal du gå til “Størrelse & Pris” i menuen øverst på denne side. Derudover kan du også spore din forsendelse online via “Spor en forsendelse” i menuen.