Transittider

En forsendelse til et storbyområde i EU er normalt leveret den næstkommende arbejdsdag. Til lande udenfor EU, er transittiden for et dokument normalt 1-3 arbejdsdage. Zoneinddeling og transittid for hvert land kan findes her.
DHL Express garanterer ikke transittider. Transittidsoversigten er vejledende.

Forsendelser udenfor EU
Forsendelser der sendes udenfor EU tager normalt én ekstra dag. Hvis de lokale toldmyndigheder i destinationslandet bestemmer sig for at undersøge forsendelsen og indholdet nærmere, kan det betyde yderligere dage før levering, som DHL Express ikke har nogen kontrol over.

Estimeret leveringsdato
Vores transittidsoversigt giver et generelt leveringstidspunkt for din forsendelse, men yderligere dage kan pålægges afhængigt af destinations land, indhold og værdi.
Vær opmæksom på det sidst mulige tidspunkt for indlevering af din forsendelse til det valgte DHL Service Point. Vores transittid er beregnet udfra hvornår DHL Express har afhentet din forsendelse fra det valgte DHL Service Point. Efter du har indleveret din forsendelse vil forsendelsesprocessen starte og DHL Express kan ikke stoppe forsendelsen.
Når du registrerer en forsendelse vil du blive oplyst en estimeret leveringsdato, som er baseret på at forsendelsen bliver indleveret samme dag inden deadline. Vær opmærksom på at den estimerede leveringsdato er vejledende.

Seneste indlevering
DHL Express afhenter forsendelser fra DHL Service Points indenfor normal arbejdstid. Der bliver ikke foretaget nogle afhentninger i weekender og på helligdage. Seneste tidspunkt for indlevering af din forsendelse kan være forskelligt fra Service Point til Service Point. For at se seneste indleverings tidspunkt, find dit lokale DHL Service Point og vælg ‘Detaljer’ eller kontakt vores Kundeservice på 70 345 345.